products

Hoogste kwaliteits zuiver threonine poeder CAS no.72-19-5 in massa

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: threonine
Certificering: ISO
Modelnummer: zuiver threonine poeder
Min. bestelaantal: 1kg
Prijs: Inquiry
Verpakking Details: 1kg/bag; 25kg/Durm
Levertijd: 1-3work dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 50000kg per Maand
Gedetailleerde informatie
Naam: Threonine CAS: 72-19-5
EINECS: 200-774-1 Betaling: T/T, Western Union, MoneyGram
Smeltpunt: 256 ° C Levertijd: 1-3work dagen
Hoog licht:

het supplementpoeder van vitamined

,

vitamineb8 poeder


Productomschrijving

Hoogste kwaliteits zuiver threonine poeder CAS no.72-19-5 in massa

Threonine Beschrijving

Het l-threonine is een essentieel aminozuur, en threonine wordt hoofdzakelijk gebruikt in geneeskunde, chemische reagentia, voedselversterkers, voeradditieven en dergelijke. In het bijzonder, is het gebruik van voeradditieven snel gestegen. Het wordt vaak toegevoegd aan voer voor jeugdbiggetjes en gevogelte. Het is het tweede het beperken aminozuur voor varkensvoer en het derde die aminozuur voor gevogeltevoer beperken. Het toevoegen van l-Threonine aan het mengvoeder heeft de volgende kenmerken: 1 kan het aminozuursaldo van het voer aanpassen en de groei van het vee bevorderen; 2 kunnen de vleeskwaliteit verbeteren; 3 kunnen de voedingswaarde van het voer met lage aminozuurverteerbaarheid verbeteren; 4 kunnen de kosten van voeringrediënten worden gedrukt; daarom is het wijd gebruikt in de voerindustrie in de EU-landen (hoofdzakelijk Duitsland, België, Denemarken, enz.) en Amerika.

Threonine Functie

In het katabolisme van het lichaam, is threonine enige die deamination en geen transamination ondergaat, maar direct ondergaan in andere substanties door threonine dehydratase, threonine dehydrogenase en threonine aldolase. Het aminozuur, zoals threonine, kan in butyryl-CoA, succinyl-CoA, serine, glycine, en dergelijke worden omgezet. Bovendien bovenmatige kan threonine de activiteit van lysine -lysine-α-ketogluconatereductase verhogen. Het toevoegen van juiste hoeveelheid threonine in het dieet kan het lichaamsgewichtverlies elimineren dat door lysineovermaat, proteïne in lever en spierweefsel wordt veroorzaakt. /Deoxyribonucleic-het zuur (DNA) de verhouding, van RNA (RNA wordt)/DNA verminderd. De toevoeging van threonine vermindert ook de groeiremming die door bovenmatige tryptofaan of methionine wordt veroorzaakt. Men heeft gerapporteerd dat de absorptie van threonine bij kippen meestal in de twaalfvingerdarm is, en threonine die door de kieuwen en de klieren wordt geabsorbeerd wordt snel omgezet in leverproteïnen en in het lichaam gedeponeerd.

Threonine Toepassing
1. threonine die aan saldoaminozuren wordt gebruikt en bevordert eiwitsynthese en deposito
Het kan het gewichtsverlies elimineren dat door de overmaat van lysine wordt veroorzaakt en de de groeiremming verminderen die door de overmaat van tryptofaan of methionine wordt veroorzaakt; het kan in andere aminozuren na absorptie in het lichaam worden omgezet, vooral wanneer de aminozuuronevenwichtigheid van voer belangrijker is.
2, de opname van het verhogingsvoer
Threonine heeft een bepaald regelgeving effect op voeropname, voeropname en dagelijkse aanwinstenverhoging met de verhoging van threonine niveau; wanneer het maximumvereiste, met de verhoging van threonine niveau, voeropname de daling van het bedrag en dagelijkse aanwinst wordt overschreden, d.w.z., zal teveel of ook weinig threonine voeropname en dagelijkse gewichtsaanwinst verminderen.
3. Immuniteit
Threonine de deficiëntie remt de productie van immunoglobulins en TB lymfocyten, die op zijn beurt immune functie beïnvloedt. Threonine is de leiding beperkend aminozuur in vogelimmunoglobulin molecules. Het toevoegen van threonine kan kuikens tegen de ziektevirus van Newcastle verbeteren. Antilichamentiter.
4, regelen vet metabolisme
De toevoeging van threonine aan dierlijke diëten heeft een significant effect op lichaamsvetmetabolisme, dat fosforsynthese en vetzuuroxydatie bevordert.
5, verlagen het diarreetarief biggetjes
Het experiment bewijst dat threonine het belangrijkste onderdeel van kleine intestinale mucin proteïne is, die in de synthese van glycoproteïne op de oppervlakte van varkensdunne darm essentieel is, en speelt een belangrijke rol in het handhaven van de intestinale gezondheid en de intestinale mucosal functie van varkens, vooral zogend varkens. Verminderen van dieet ruw eiwitgehalte door synthetische aminozuren aan lage eiwitdiëten toe te voegen is zowel economisch als heeft geen nadelige gevolgen op dierlijke prestaties. Het is vooral belangrijk voor vroege gespeende biggetjes. Aangezien het spijsverteringssysteem van de biggetjes nog niet volledig wordt ontwikkeld, wordt de voedende hurkzit gemakkelijk veroorzaakt wanneer het eiwitgehalte in het dieet hoog is. Het lage eiwitdieet dat met synthetische aminozuren wordt aangevuld kan de weerslag van diarree in biggetjes verminderen.
Threonine Specificatie
PRODUCTnaam

 

L-Threonine

Partijaantal ACT20190555 Hoeveelheid 280kg
Opslag Verzegeld om van vochtigheid weg te blijven
(PUNT) (NORM) (RESULTAAT)
Beschrijving Wit poeder

 

Wit poeder

Assay% 98.5~101.5 99.3
Identificatie Infrarode Absorptie Is in overeenstemming
Specifieke omwenteling -26.7°~-29.1° -28.0°
PH waarde 5.0~6.5 5.83
Verlies bij het drogen, % ≤0.2 0,10
Residu op ontsteking, % ≤0.4 0,06
Chloride, % ≤0.05 <0.05
Sulfaat, % ≤0.03 <0.03
Ijzer, p.p.m. ≤30 <30
Heavy metallen, p.p.m. ≤15 <15
Verwante Samenstellingen Voldoet aan de vereisten Is in overeenstemming

 

Conclusie:

 

De goederen zijn met verwijzingsnorm in overeenstemming van USP40.

 

Contactgegevens
andy

Telefoonnummer : 86-15679003816

WhatsApp : +8615679003816