products

Het Poedernad van 99% NMN Enzymnicotinamide Adenine Dinucleotide Nad Supplement

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Sengmei
Certificering: ISO
Modelnummer: NAD
Min. bestelaantal: 1kg
Prijs: USD2900-3200per kg
Verpakking Details: 1kg/bag, 25kg/drum
Levertijd: 3 werkdagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 100kg per maand
Gedetailleerde informatie
Naam: nad CAS No.: 53-84-9
EINECS Nr.: 200-184-4 Type: Vitaminen, Aminozuren en Coenzymes
Gebruik: Dierlijke Geneesmiddelen zuiverheid: 99%
Hoog licht:

nmn bulkpoeder

,

nmn nicotinamide mononucleotide


Productomschrijving

Hoogste kwaliteitsnad enzymnicotinamide adenine dinucleotide nad supplement cas 53-84-9

Nad Inleiding

Nicotinamide adenine dinucleotide (NAD) is coenzyme in alle levende cellen wordt gevonden die. De samenstelling is dinucleotide, omdat het uit twonucleotides bestaat door theirphosphategroepen die wordt aangesloten bij. Één nucleotide bevat een adenine basis en andere nicotinamide. Nicotinamide adenine dinucleotide er bestaat in twee vormen: een geoxydeerde en gereduceerde die vorm als NAD+ en respectievelijk NADH wordt afgekort.

Nad Functie

Nicotinamide adenine dinucleotide heeft verscheidene essentiële rollen in metabolisme. Het doet dienst als coenzyme in redoxreacties, als donor van ADP-Ribose delen in ADP-Ribosylationreacties, als voorloper van de cyclische ADP-Ribose van de tweede boodschappersmolecule, evenals handelend als substraat voor bacteriële die DNA-ligases en groep enzymen sirtuins dat gebruik NAD+ worden geroepen om acetyl groepen uit proteïnen te verwijderen. Naast deze metabolische functies, komt NAD+ te voorschijn als een adenine nucleotide dat van cellen spontaan en door geregelde mechanismen kan worden vrijgegeven, en daarom belangrijke extracellulaire rollen kan hebben.

De enzymen die maken en NAD+ en NADH gebruiken zijn belangrijk in zowel farmacologie als het onderzoek naar toekomstige behandelingen voor ziekte. Het drugontwerp en de drugontwikkeling exploiteren NAD+ op drie manieren: als direct die doel van drugs, door enzyminhibitors of activators te ontwerpen op zijn structuur worden gebaseerd die de activiteit van NAD-Afhankelijke enzymen, en door om NAD+biosynthesis te proberen te verbieden veranderen.

Coenzyme NAD+ niet zelf wordt momenteel gebruikt als behandeling voor enige ziekte. Nochtans, wordt het bestudeerd voor zijn potentieel gebruik in de therapie van neurodegenerative ziekten zoals de ziekte van Alzheimer en van Parkinson. Het bewijsmateriaal op het voordeel van NAD+ in neurodegeneration wordt gemengd; sommige studies in muizen hebben veelbelovende resultaten veroorzaakt terwijl een placebo-gecontroleerde klinische proef in mensen er niet in slaagde om eender welk effect te tonen.

NAD+ is ook een direct die doel van drugisoniazid, die in de behandeling van tuberculose wordt gebruikt, een besmetting door Mycobacterietuberculose wordt veroorzaakt.

Nad Specificatie

PRODUCTnaam NAD+
Partijaantal ACT20190602 Buitenverpakking 1kg/zak
Opslag Verzegeld om van vochtigheid weg te blijven
Punten van analyse Specificatie Resultaten
Verschijning Wit poeder Is in overeenstemming

Verschijning van oplossing

(5%-w/v in water)

Kleurloos en duidelijk Is in overeenstemming
Water ≤6.0% 0,4
Arsenicum ≤1ppm <1>
Heavy metallen ≤10ppm <10>
Analyse 97.0%-100.0% 99.1%
Totale Aerboic ≤1000cfu/g <1000>
Gist en vorm ≤100cfu/g <100>
E.Coli Verbied Afwezig
Salmonella's Verbied Afwezig
Goudhoudende stafylokok - Verbied Afwezig
Conclusie Ben met ondernemingsnorm in overeenstemming

 

Contactgegevens
susie

Telefoonnummer : 8613228098753

WhatsApp : +8613228098753