products

Het mariene Chondroitin Poeder van het Sulfaatsupplement voor Honden 6,0 - 7,0 PH CAS 9007-28-7

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: chondroitin sulphate
Certificering: SGS,HALAL,GMP,CE
Modelnummer: chondroitin sulfaat voor honden
Min. bestelaantal: 1kg
Prijs: Inquiry
Verpakking Details: 1kg/bag; 25kg/Durm
Levertijd: 3 werkdagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 10000 kg per Maand
Gedetailleerde informatie
Productnaam: chondroitin sulfaat CAS-Aantal: 9007-28-7
EINECS aantal: 232-696-9 Producttype: Poeder
Inventarisstatus: Genoeg oplosbaarheid: Vrij oplosbare stof
Andere naam: chondroitin sulfato
Hoog licht:

Chondroitin Sulfaatpoeder

,

Zuiver Chondroitin Sulfaat


Productomschrijving

Hoogste kwaliteits marien chondroitin sulfaat voor honden CAS no.9007-28-7

Chondroitin sulfaatinleiding

Chondroitin het sulfaat is gesulfateerde glycosaminoglycan (PROP) dat uit een ketting van afwisselende suikers (n-Acetylgalactosamine en glucuronic zuur) wordt samengesteld. Het wordt gewoonlijk gevonden aan proteïnen als deel van proteoglycan in bijlage. Een chondroitin ketting kan meer dan 100 individuele suikers hebben, elk waarvan in veranderlijke posities en hoeveelheden kan worden gesulfateerd. Chondroitin het sulfaat is een belangrijke structurele component van Chondroitin sulfaatkraakbeen en verstrekt veel van zijn weerstand tegen compressie. Samen met glucosamine, chondroitin is het sulfaat een wijd gebruikt dieetsupplement voor behandeling van osteoarthritis.chondroitin-sulfaatkraakbeen geworden.
Chondroitin sulfaatfunctie

Chondroitin sulfaten ook genoemd chondroitin 4 sulfaat, wordt chondroitin 6 sulfaat gebruikt in dieetsupplementen als alternatieve geneeskunde om osteoartritis te behandelen en ook goedgekeurd en als symptomatische langzaam-handelt drug voor deze ziekte (SYSADOA) bij Europa en een andere landen geregeld. Het wordt algemeen verkocht samen met glucosamine. Een overzicht van Cochrane van 2015 van klinische proeven vond dat de meesten van low quality waren, maar dat er wat bewijsmateriaal van verbetering op korte termijn van pijn en weinig bijwerkingen was; het schijnt niet om de gezondheid van beïnvloede verbindingen te verbeteren of te handhaven.
Chondroitin, samen met algemeen gebruikte glucosamine, zou niet moeten worden gebruikt om mensen te behandelen die symptomatisch osteoartritis van de knie hebben aangezien het bewijsmateriaal aantoont dat deze behandelingen er niet in slagen om hulp voor die voorwaarde te verstrekken.
Chondroitin sulfaattoepassing
De klinische toepassingen op lange termijn hebben geconstateerd dat de lipiden zoals vet dat op slagaderlijke en aderlijke muren wordt gedeponeerd effectief kunnen worden verwijderd of worden verminderd, beduidend verminderend plasmacholesterol, daardoor verhinderend de vorming van atherosclerose.
Chondroitin het sulfaat wordt gebruikt om neuralgie, neuropathische migraine, gezamenlijke pijn, artritis, en scapular gezamenlijke pijn, pijn na buikchirurgie te behandelen.
Preventie en behandeling van beschadiging van het gehoor die door streptomycine en hoorzittingsmoeilijkheden wordt de de veroorzaakt die door divers lawaai, oorsuizing, enz. worden veroorzaakt, hebben significante gevolgen.
Het heeft een hulp therapeutisch effect op chronisch nefritis, chronische hepatitis, keratitis en hoornvlieszweer.
Chondroitin in haaikraakbeen heeft een anti-tumor effect. Bovendien chondroitin wordt het sulfaat ook toegepast op schoonheidsmiddelen en helende agenten voor traumatische wonden en dergelijke. Chondroitin het sulfaat is zuurrijke mucopolysaccharide, die één van de belangrijke componenten in oculaire weefsels is. Het bevordert hoornvlies het watermetabolisme en verbetering, en is geschikt voor visuele moeheid en droog oogsyndroom.
Chondroitin sulfaatspecificatie
PRODUCTnaam Chondroitin sulfaat
CAS nr. 9007-28-7 Hoeveelheid 260kg
Opslag Verzegeld en gehouden in een droge plaats
Punten van analyse Specificatie Resultaten
Beschrijving Wit of gebroken wit poeder Voldoet
Analyse ≥99.0% 99.13%
Identificatie IRL: Het spectrum van de rood lichtabsorptie met het spectrum van de controle verenigbaar moeten zou zijn Voldoet
  HPLC: Identificatie van reacties met chloriden Positieve reactie
  Differentiële reactie met natriumzout Positieve reactie
PH 6.0~7.0 6.3
Chloride Niet dikker Voldoet
Sulfaat Niet dikker Voldoet
Oplosbaar het blijven Voldoet Voldoet
Brandend residu 20.0~30.0% 21.8%
Verlies bij het drogen ≤10% 8.2%
Heavy metal ≤20ppm <20ppm
Conclusie Is met ondernemingsnormen in overeenstemming

 

Contactgegevens
andy

Telefoonnummer : 86-15679003816

WhatsApp : +8615679003816